Şcoala de Varã „Libertatea de exprimare: de la online la offline”

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide backgroundContinuând tradiția de anii trecuți, ELSA Iași a organizat, in perioada 18-25 august 2013, cea de-a treia ediție a Școlii de Vară, desfășurată în minunata zonă a Predealului.

Această ediție, adresată atât studenților din cadrul Facultăților de Drept din țară, cât și celor din cadrul Facultăților de Jurnalism și Științele Comunicării, a urmărit să îmbogățească informațiile participanților cu privire la tema abordată. Astfel, prin intermediul unor invitați de renume, precum Dna. Europarlamentar Monica Macovei, Bogdan Manolea sau Liana Ganea, participanții au fost introduși în sfera teoretică a internetului, fiindu-le prezentate evoluția și implicațiile actuale ale acestuia, dar și aspectele juridice ale libertății de exprimare în domeniul cibernetic.

În concluzie, participanții au avut oportunitatea de a dobândi informații extreme de utile, însă și de a incheia noi prietenii cu alți studenți din întreaga țară. Realul succes al celei de-a treia ediții a îndemnat ELSA Iași să organizeze o nouă școală de vară, în 2014.

Copyrights © All Rights Reserved by Cristian Chiric 2015.